Αρχική Σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 (GMT+2)
Είστε εδώ :: Αρχική Σελίδα » Αλέξανδρος Τσάπελης

Αλέξανδρος Τσάπελης

Ο επικεφαλής Δικηγόρος Αλέξανδρος Τσάπελης είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει προαχθεί στον Άρειο Πάγο.

Αποφοίτησε από τη  Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και υπήρξε υποψήφιος για υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. (Ίδρυμα Κρατικών  Υποτροφιών).

Αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει με απόλυτη επιτυχία ένα ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων, που σχετίζονται τόσο με την δικαστηριακή προάσπιση και υποστήριξη των έννομων δικαιωμάτων των εντολέων του, όσο και με την εξωδικαστική επίλυση πληθώρας διαφορών.

Διατελεί νομικός σύμβουλος και παραστάτης εταιρειών κατασκευών,  πετρελαιοειδών, χρηματοοικονομικών, τουριστικών, καθώς και άλλων εταιρειών.

Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Γλυφάδας "Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ" και νομικός σύμβουλος της τοπικής εφημερίδας "ΤΟΛΜΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ", διατηρώντας παράλληλα και σχέση συνεργασίας, ως εξωτερικός συνεργάτης, με το Δήμο της Γλυφάδας.

Έχει αρθρογραφήσει σε τοπικές εφημερίδες και τα άρθρα του είχαν ως αντικείμενο την διαπραγμάτευση νομικών θεμάτων, που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Διαφημιζόμενοι Σύνδεσμοι