Αρχική Σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 (GMT+2)
Είστε εδώ :: Αρχική Σελίδα » Συνεργάτες

Συνεργάτες

ΒΑΪΤΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

Η Βαΐτσα Διαλεκτού είναι δικηγόρος Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2009. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εκπόνησε κατόπιν έρευνας εργασίες σε ζητήματα οικογενειακού δικαίου και ιθαγένειας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της απέκτησε σημαντική δικαστηριακή εμπειρία, χειριζόμενη υποθέσεις αστικής, εμπορικής, ποινικής και διοικητικής φύσεως. Είναι νομική σύμβουλος εταιρείας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, ενώ στο παρελθόν παρείχε τις υπηρεσίες της σε εταιρείες κατασκευής επίπλων και επεξεργασίας τροφίμων.

Στο πλαίσιο της επιθυμίας της για συνεχή κατάρτιση, επιμόρφωση και εμβάθυνση σε ποικίλα νομικά ζητήματα, έχει συμμετάσχει σε διάφορες ημερίδες, που αφορούν ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης κοινωνικής και νομικής πραγματικότητας, όπως επί ζητημάτων εγκληματολογίας, ιθαγένειας, διαδικτύου και φορολογικού δικαίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις συνεχείς εξελίξεις στους τομείς της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και νομολογίας.

Αναλαμβάνει το χειρισμό υποθέσεων με συνέπεια και υπευθυνότητα ανεξαρτήτως του δικαιϊκού πεδίου, που αφορούν. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ έχει πολύ καλή γνώση της γερμανικής και της ισπανικής γλώσσας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210.8900829, 6973.811966

Διαφημιζόμενοι Σύνδεσμοι