Δικηγόρος Ποινικού Δικαίου

Αλέξανδρος Τσάπελης


Επικεφαλής Δικηγόρος

Ο Αλέξανδρος Τσάπελης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2005 ίδρυσε το ομώνυμο Δικηγορικό Γραφείο, με έδρα αρχικά την Αθήνα, ενώ το 2007 μετέφερε το Δικηγορικό του Γραφείο στην πόλη της Γλυφάδας, όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Είναι εξειδικευμένος στο Ποινικό Δίκαιο και αναλαμβάνει κάθε είδους υποθέσεις, τόσο από την πλευρά της υπεράσπισης, όσο και από τη θέση της υποστήριξης της κατηγορίας. Πρωταρχικός του στόχος είναι πάντοτε η δικαίωση του εντολέως του. Στη διάρκεια της δικηγορικής του διαδρομής έχει καταγράψει πλήθος επιτυχιών στα ποινικά ακροατήρια και στην προδικασία, ως αποτέλεσμα της άρτιας νομικής και επιστημονικής του κατάρτισης και της συνεχούς παρακολούθησης των νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων.

Έχει ιδιαίτερη και μακρόχρονη εμπειρία στα πεδία του αστικού δικαίου, του εμπορικού δικαίου και του δικαίου των ακινήτων, αναλαμβάνοντας τόσο τη δικαστηριακή εκπροσώπηση των εντολέων του σε πάσης φύσεως υποθέσεις, όσο και τη συμβουλευτική τους υποστήριξη και την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών τους.

Στο πελατολόγιό του συγκαταλέγεται ένας μακρύς κατάλογος εταιρειών και επιχειρηματιών στους τομείς του τουρισμού, των κατασκευών, των επενδύσεων και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
210.8900829, 6942.701740
tsapelis@hotmail.gr